Sådan bliver du medlem

Har du lyst til at prøve kræfter med bueskydning? Det er så let som at tilmelde dig en af vores begynderhold. Det er gratis at deltage den første aften, og der kræves ikke noget udstyr, så du kan trygt tilmelde dig uden at risikere noget. Kom med og oplev en sport med sikkerhed, fællesskab og fordybelse, hvor der er plads til alle.

Hvad koster det?

Bueskydning behøver ikke være dyrt. Som begynder hjælper klubben dig med leje af udstyr den første tid, så du trygt kan afprøve bueskydning sammen med os.

Efter den første prøveaften vil du modtage en mail, om du ønsker at fortsætte på et begynderhold, som varer ca. 2½ måneder. Er du fyldt 18 år er prisen 300,- kr., under 18 år 200,- kr. for perioden. Samtidig med betaling for begynderholdet skal der betales for en begynderpakke bestående af: fire pile, én armbeskytter, én fingerlap og én fingerslynge. Denne pakke koster 300 kr.

Inden udløbet af begynderholdet vil du modtage en kontingentopkrævning for et fuldt medlemskab for det næste kvartal, hvis du ønsker at fortsætte.

Begynderpakken

Pile

4 Pile

Armbeskytter

Armbeskytter

Fingerlap

Fingerlap

Fingerslynge

Fingerslynge

300kr

Prøveaften

1t 30min

Gratis

Begynderhold

Ca. 2 1/2 måned

300kr

(u. 18, 200kr.)

Fortsætter

160kr/mdr

(u. 18, 110kr./mdr.)

Tilmelding

til prøveaften / begynderhold

Det er muligt at tilmelde sig til begynderhold i januar, april og september.

Hvad er din / dit barns erfaring?

Hvor gammel er du / dit barn?