Der må ikke skydes med jagtspidser på klubbens baner.

Aarhus-buejægerne er en del af Aarhus Bueskyttelaug, som har eksisteret siden 1939. Buejægerafdelingen har i dag ca. 20 aktive buejægere. Vi mødes hver onsdag i klubhuset mellem 20-22, hvor vi træner bueskydningsfærdigheder, justerer og indskyder buer, samt udveksler erfaringer og historier.

Der bliver i den forbindelse drukket masser af kaffe og skudt med bue. Vi holder af en positiv og god stemning i klubben men kan også godt lide at ramme plet.

Der skydes på 2 slags skydeskiver, normale skydeskiver og 3D dyr. Et 3D dyr er kopi af et dyr i oprindelig størrelse, der er støbt af plast og skum. Disse 3D skiver skal hjælpe buejægeren til at forstå, hvor man skal sætte et korrekt skud, så man afliver vildtet hurtigst muligt.

Når den rigtige Buejagt tillader det, mødes vi om Søndagen klokken 10.30 på vores udendørs bane lige syd for Århus, hvor vi har en af Jyllands største 3D baner med op mod 60 udfordrende mål.

Alle er her velkommen til at komme ned og snakke med os, for at prøve at skyde med en bue samt at høre, hvad Buejagt egentligt er.

Fælles træningstid for Buejægerne

Onsdage 20.00-21.30

Kontakt

Hendvendelser vedrørende Aarhus Buejægerne bedes rettet til:
Henning Gudichsen
tlf: 2751 1812
email: aarhusbuejaegerne(snabel a)aarhusbueskyttelaug.dk