Jeanette Riis Nielsen optaget på Damelandsholdets Bruttotrup!

posted in: Elite, Nyheder | 0

Den 7. Januar, kunne Bueskydning Danmark offentliggøre at Aarhus Bueskyttelaugs Jeanette Riis Nielsen er optaget på Damelandsholdet. Sportschef Allan B. Grønkjær skriver på hjemmesiden:

Hun (Jeanette Riss Nielsen red.) har gennem længere tid vist stabile resultater, og hun vil kunne supplere den nuværende trup rigtig godt.

Jeanette har tidligere repræsenteret Danmark i både ungdoms og senior rækkerne, men har sidenhen holdt en lang pause. Nu er hun tilbage for fuld styrke, og har lagt sin hverdag om for at få tid og mulighed for at træne det der skal til.

Aarhus Bueskyttelaug, stiller dermed med to skytter i truppen, idet både Jeanette og Carina Rosenvinge nu skal kæmpe for guld til Danmark. De to skytter har begge ambitioner om at repræsentere Danmark ved VM til sommer, som afholdes i København. Her skal Danmark ikke blot forsvare den individuelle guldmedalje samt hold bronze som damerne vandt i 2013, idet der er OL billetter på højkant.

Vi glæder os til at følge både Jeanette og Carina i deres rejse og anstrengelser for at repræsenterer Danmark og Aarhus ved VM og OL